Our Lost Ones

 

Nadjarah's Athena
17.07.2002 - 27.08.2015

Vi ventet lenge før vi endelig fikk Athena. Jeg så hennes mamma på utstilling og falt for henne med en gang, og bestilte da valp etter henne.

Athena var en vakker og veldig treningsvillig valp , og planen min var å starte å trene henne i Norske Redningshunder. Hun elsket å trene i skogen, gå spor, rundere, feltsøk og fri søk. Å bli godkjent redningshund tar lang tid, da både hundefører (Kristin) og Athena hadde mye å lære. Vi ble heist opp i helikopter, det taklet hun med stor ro. Så da hun var 4 år gammel, klarte vi målet vårt ! Godkjent ettersøks ekvipasje i Norske Redningshunder. Gjett om jeg var stolt, alle timene vi hadde lagt ned i treningen gjorde at vi klarte det.
I tillegg trente vi lydighet, rally og agility. Athena ble Norsk Agility Champion. Og var med på SBK sitt lag i NM i agility i 2010, hvor vi ble Norges Mester på lag stor.
Athena var Norsk utstillings champion & Svensk Utstillings Champion. Norsk Veteran Vinner 2011.
Athena var en mammadalt og det er nok fordi vi gjorde mye kjekt sammen helt fra hun var liten valp. Hun fikk ett kull og hennes datter Pearl bor hos oss. Nå har vi også 2 av hennes barnebarn her. Er så glad for at vi har beholdt linjene etter henne.

 Tusen takk til Ronny og Linda for den vakre damen, som vi savner så utrolig mye. Det var utrolig tøft å miste henne, og tårene triller fortsatt når jeg nå skriver om henne.

  Athena var en " Once in a lifetime dog "

 

 

We will never forget you, Kiara. You was a special girl, and have given us lots of  offspring.

Krohnegården's Work of Art Kiara
27.12.2004 - 26.05.2014

Kiara kom inn i livet vårt i 2005 og tok oss alle med storm. Vi var forverter for henne, og hennes første kull på 4 valper var kennel Krohnegården sine.
Hun var en tispe som var så enkel å ha med seg, trygg, sosial og snill. Hun elsket å springe agility, og hadde reglene vært slik de er i dag, så hadde hun vært Norsk hopp champion (hadde 3 hoppcert). Hun fikk også cert i agility, men karrieren fikk en brå slutt da hun ble syk av kreft i 2013.

Kiara har gitt oss 3 kull her på kennel Shathena, 16 flotte valper totalt. Hun var en utrolig flink mamma, og hun elsket å være sammen med og leke med valpene sine. Det så vi så tydelig da 3 av hennes døtre bor her hos oss.
Det var derfor så trist da vi 26 mai 2014 måtte la henne sovne inn, kun 9 år gammel.
Hun er fortsatt dypt savnet, og da er det så godt å se at hun har gitt så mange flotte avkom som minner om henne.

Tusen takk Trude for at vi fikk lov til å få denne flotte damen.

Kiara, you left paw prints in our hearts !

 

 


We miss you so much, Kasanga. It's because of you that we love the belgian shepard so much

WW V 2010 Nuch Nach Leleupi Kasanga 
17.03.99 - 18.12.2013

Kasanga var vår første groenendael og på grunn av henne så elsker vi denne rasen.
Hun skulle bare være en familie hund, men slikt ble det ikke. Hun ble Norsk utstillings Champion i en alder av 2,5 år. Hun og Rune prøvde seg litt på lydighet, men fant etterhvert ut at agility var sporten for de. Kasanga gjorde det godt i agility, var en stabil hund som disket lite. I 2005 fikk de representere i Norge i agility VM i Spania. Det var litt av en opplevelse. Det Norske laget med store hunder kom på 4 plass. Kasanga ble også Norsk Agility Champion og hadde en 5 plass fra NM i agility.
I 2010 ble hun stilt på Verdensutstillingen i Herning og ble Verdens Winner Veteran 2010.

Kasanga var en herlig og snill jente, som elsket familien sin. Hun ble nesten 14 år gammel, og hun ble dypt savnet.

Tusen takk Anne Tove og Morten for den flotte damen.

 

Shathena's Black Diamond

 

 

Our first male, Shadow. We miss you a lot !

Now your playing in dogheaven, and have no more pain.

Shathena's Black Shadow

 

 

Our first dog, a girl called Sasja, she was almost 11 years old when she died. She was a mix dog, border collie and cocker spaniel. She was a very speciell dog that everybody loved and she will never be forgotten. She lives in our hearts.

Sasja !